Arama

DEMBEDEM sanatseverlerle buluşuyor

Ressam Dilek Karaçayır Özer’in ikinci kişisel sergisi

12/03/2024 11:48 | Son Güncelleme : 01/05/2024 06:43 | Kerem Divarcı


DEMBEDEM sanatseverlerle buluşuyor

Kullanılmış çay poşetlerine suluboya ve akrilik resimler yaparak adından söz ettiren Ressam Dilek Karaçayır Özer, ikinci kişisel sergisi “DEMBEDEM” ile sanatseverlerle yeniden buluşuyor.  14- 24 Mart tarihleri arasında Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek sergide, çay poşetlerine yapılan resimlerin yanı sıra yine çay poşetlerinden yapılan tasarımlar da yer alıyor. Sergi 14 Mart Perşembe günü, saat 16.00’da açılıyor.

Ressam Özer, sallama ve demlik çay poşetlerine resim yapmanın çok serüvenli bir yolculuk olduğunu dile getirirken şunları söylüyor: “Bence serüvenli bir yolculuk, çünkü üzerinde çalıştığım materyal yani poşet çok nazlı ve nazik... Bu nedenle üzerine sadece çizim yapıp boyamak yetmiyor, buna kâğıdın da izin vermesi gerekiyor. Önce her şey örtüşmese de bir süre sonra uzlaşma yolu seçiliyor ve ortaya güzel işler çıkıyor. İlk sergimden farklı olarak bu kez poşetleri sadece resim yapmak için kullanmadım, onlardan kıyafetler, şapkalar, farklı tasarımlar, farklı dokular da çıkartmayı denedim. Sonuç beni çok mutlu etti. Umarım sanatseverler de keyif alırlar ”. 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Sanatçı Tolga Ezel: “Çağdaş sanatta ruhsallık esastır”

Sanatçı Tolga Ezel: “Çağdaş sanatta ruhsallık esastır”

“Sanatsever bir sanatçıdan eser aldığında sadece bir resim almaz, onun ruhundan kopan bir parçaya ortak olur” diyen sanatçı Tolga Ezel, sanat üretirken ruhsallığın önemine dikkat çekiyor.

4 ay önce
3391 KİLOMETRE FİLMİ SİNEMACILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ!

3391 KİLOMETRE FİLMİ SİNEMACILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ!

Film, Paris, İstanbul ve İzmir üçgeninde 5 haftada çekildi. Çekimler için en az adı kadar yol yapılan film, başarılı oyunculuklar ve zengin prodüksiyonu ile sinema izleyicisine iyi bir seyirlik vadediyor.

3 ay önce
ADEM'İN HİKAYESİ YENİ YILA 9 ÖDÜLLE GİRDİ

ADEM'İN HİKAYESİ YENİ YILA 9 ÖDÜLLE GİRDİ

Uluslararası ödüllü yönetmen Merve Gezen’in, son kısa filmi “Peripeteia – Talih Dönüşü”, yeni yıla 9 ödülle girdi.

3 ay önce