Magazin

Gönül Yazar vasiyetini açıkladı

"Taş Bebek" lakaplı Gönül Yazar, son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunlarından sonra miras haberiyle gündemde. Yazar, dün çıkan haberlerden sonra yeni bir açıklamada bulundu. Pıhtı atmasının 4-5 ay önce yaşandığını açıkladı.

Sanatçı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu olay 4-5 ay önce yaşandı. Evimdeyim, iyiyim. Pıhtı çoktan dağıldı. Çok iyiyim, merak etmeyin lütfen" diyerek hayranlarının endişelerini giderdi.

MagazinSortie'ye verdiği röportajda ise, yaşadığı sağlık sorunlarına dair detayları paylaştı. Yazar, yanında çalışanı cenazeye gittiği için yalnız kaldığı bir dönemde şiddetli ağrılar hissettiğini açıkladı.

MİRASINI AÇIKLADI

Gönül Yazar, miras konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçının, kızının babası Erol Simavi'den kalan mirasının yanı sıra, gazino dönemlerinden elde ettiği birikimleri olduğunu ve Ortaöy'deki evini LÖSEV'e bağışlama kararı aldığını belirtti.

Yazar, "O ev ben yaşarken benden sonraki nesiller için, özellikle lösemili çocuklar için" diyerek vasiyetinin detaylarını paylaştı.