Arama

Turkcell’in yeni dönem ‘GNÇYTNK’ programına başvurular başladı

Turkcell’in gençlere özel inovatif işe alım programı ‘GNÇYTNK 2024’ün başvuruları başladı. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen programda GNÇYTNK Full Time ve GNÇYTNK Part Time olmak üzere iki seçenek yer alıyor.

22/02/2024 10:19 | Son Güncelleme : 21/05/2024 14:56 | Kerem Divarcı


Turkcell’in yeni dönem ‘GNÇYTNK’ programına başvurular başladı

Turkcell Akademi tarafından hazırlanan programlarla, gelişim rehberliği ile birçok alanda yeteneklerini geliştirecek adaylar, tam veya yarı zamanlı çalışma şansı da yakalayacaklar. Süreci başarıyla tamamlayan adaylara kariyerlerine ilk adımlarını Turkcell ile atma fırsatı da sunulacak. 

Türkiye’nin Turkcell’i, tam veya yarı zamanlı çalışma fırsatı sunduğu inovatif yeni mezun ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik işe alım programı GNÇYTNK ile gençlerin hayatına dokunmaya devam ediyor. GNÇYTNK Full Time ve GNÇYTNK Part Time olmak üzere iki seçeneğin yer aldığı program için başvuru süreci başladı. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek GNÇYTNK ile Turkcell’de kariyer kapılarını aralamak isteyen genç adaylar; online olarak deneyimleyecekleri genel yetenek değerlendirmesi, İngilizce, grup vaka çalışmaları ve İK iş birimi mülakatları gibi farklı aşamalardan geçecek. Süreç boyunca Turkcell’in liderleri ile bir araya gelip sektörü ve gelecek trendlerini tartışacak olan adaylar; teknolojiden kişisel gelişime iş hayatının farklı alanlarında yeteneklerini geliştirebilecek. Değerlendirme aşamalarını başarıyla tamamlayan GNÇYTNK’ler; Turkcell Akademi tarafından hazırlanmış olan eğitim olanaklarını da içeren oryantasyon programıyla müşteri odaklılık, inovasyon, dijital trendler, liderlik, stratejik düşünme gibi konularda eğitim alarak kendilerini sürekli geliştirebilecek, fikirlerini duyurabilecek ve Turkcell’de kariyer fırsatı yakalayacaklar.

Erkan Durdu: “Ülkemizin geleceğine olan inancımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz”

GNÇYTNK programıyla bugüne dek binlerce gencin hayatına dokunan Turkcell’in, Türkiye’de dijitalleşmenin geleceğine yön vermeye devam ettiğini belirten Turkcell İnsan ve İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu, “Turkcell olarak, GNÇYTNK programımızla gençlerimize eğitim ve gelişim imkanları sunarak onların yanında oluyoruz. Genç istihdamına önemli katkı sunan ülkemizin en kapsamlı işe alım programıyla genç yeteneklere Turkcell’de kariyer fırsatı sağlıyor, kariyer yolculuklarında onların yanında olmaya devam ediyoruz. GNÇYTNK programımızla teknolojinin geleceğine yön verirken Türkiye’nin geleceği olan gençlerimize de yatırım yapıyoruz. Artık bir gelenek haline gelen GNÇYTNK programımızla bugüne kadar binin üzerine genci istihdam ettik. Turkcell olarak, Türkiye Yüzyılı’nı Dijitalin Yüzyılı yapma yolculuğumuzda ülkemizin gücüne ve geleceğine olan inancımızla hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Dünya Ticaret Örgütü: Küresel mal ticaret hacmi normale dönüyor

Dünya Ticaret Örgütü: Küresel mal ticaret hacmi normale dönüyor

Dünya Ticaret Örgütü, yayınladığı raporla mal ticaret hacminin 2023'ün üçüncü yarısında kademeli olarak orta vadeli eğilimine döneceğini gösterdiğini belirtti.

5 ay önce
KRUVAZİYER TURİZMİNİ VERİMLİ GEÇİREN TÜRKİYE, GÖZÜNÜ 2024’E ÇEVİRDİ

KRUVAZİYER TURİZMİNİ VERİMLİ GEÇİREN TÜRKİYE, GÖZÜNÜ 2024’E ÇEVİRDİ

Kruvaziyer turizminde Türkiye, ‘tercih edilen ülke’ konumunda bulunuyor...

4 ay önce
İZTO BAŞKANI MAHMUT ÖZGENER "2023 YILI DEĞERLENDİRMESİ, 2024 BEKLENTİLERİ"

İZTO BAŞKANI MAHMUT ÖZGENER "2023 YILI DEĞERLENDİRMESİ, 2024 BEKLENTİLERİ"

İzto yYönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener - 2023 yılı ve asgari ücret değerlendirmesi yaptı

4 ay önce